Monday, February 7, 2011

Valentínske potešenie


VALENTÍNSKE POTEŠENIE určite poteší!
S dobrým vínkom predsa nič nepokazíte, a ak chystáte dobrú večeru pri sviečkach, alebo len trochu viac zaľúbený večer s blízkymi pri sledovaní nejakého televízneho programu, nie je dôvod, neotvoriť si fľašu vína :-)

Máme pre Vás opäť valentínsky výber šiestich vín: Valentínske potešenie za skvelú cenu, pre každého zamilovaného aj ľúbeného!

Aj keď je výber ladení viac do ružova, to svoje vínko si tu určite nájdu nie len nežnejšie polovičky, ale aj páni. Nesmú chýbať bublinky, a ak sú ešte navyše jahodové a príjemne sladké, na začiatok romantického večera nie je nič vhodnejšie. Stačí len vyleštené poháre a dobrú náladu, Vaše srdiečka totiž zahreje obľúbené talianske Fragolino :-)
K dobrej večeri odporúčame úžasne ovocné André 2009 z Karpatskej perly. S dvoma medailami a harmonickou chuťou je ako stvorené k oslave Dňa zamilovaných!

Ružová je farba pre romantikov a povedzme si úprimne, kto v tento deň nie je aspoň na pár chvíľ romantický? Preto aj ďalšie tri vína v našej kolekcii sú ružové:
- ružová Frankovka modrá 2010 od pána Masaryka je už na svete. Znova sa tešte na vôňu lesných jahôd s chuťou malinovej šťavy. Krásne svieže ho môžete popíjať so svojimi milovanými celý večer.
- ďalšia tohtoročná novinka, už v predaji, je Rosé cuvée 2010 od pána Pavelku. Aj tento rok Vás milo prekvapí harmonické spojenie Cabernetu a Frankovky. Zamilujete si ho aspoň tak, ako Vašu polovičku :-)
- s chuťou lesného ovocia budete spokojní a zamilovaní aj vo francúzskom ružovom Cuvée 2008 Cotes de Provence Rosé Pere Anselme. A na konci Vás trochu pošteklí mierne korenistá dochuť.

Náš zamilovaný výber uzatvára Tramín červený 2009, Rúbaň od vinárov Mrvu a Stanka. Toto vínko je také ako (aj Vaša) žena, krásne vonia, ako kvet ruže a medu z lúčnych kvetov, no svojimi jemne korenistými tónmi vie aj provokovať :-)

Kolekciou Valentínske potešenie ulahodíte určite každému. Možno si práve týmito vínkami získate tú Vašu tajnú lásku, alebo len strávite príjemný večer s Vašimi milovanými.

No comments:

Post a Comment