Thursday, February 24, 2011

Best of...Chateau Modra


Vždy sme radi, keď Vám u nás vo Víno-klube môžeme predstaviť niečo nové a zároveň dobré.
A dnes Vám predstavujeme jedno známe a uznávané vinárstvo spod Malých Karpát, ktorého 400 ročná tradícia pestovania a výroby vín, 780 hektárov vlastných viníc, pričom vínka zo 60 hektárov môžete ochutnať práve pod značkou Chateau Modra. Aj tie Vás presvedčia o úspechu a kvalite tohto vinárstva, v ktorom sa výrobe vína venuje už 11.generácia rodiny Šebových, ktorá sa pred nejakým časom rozrástla (dúfajme) o ďalšieho vinára!

CHATEAU MODRA a ich 25 medailí v krabici!!!
Takmer každé z ich vín sa môže popýšiť niekoľkými medailami, ak nie každé :-) My sme pre Vás vybrali vína, ktoré môžu reprezentovať celú ich vínnu ponuku. V jednej krabici tak naozaj nájdete až 25 medailí v podaní šiestich výborných vín! Pre Vás sme ich všetky ochutnali. Tie vínka nie medaile :-)

Super cena a darček k tomu!
Tento Best of... výber môžete získať do 28.2. za zvýhodnených 55,90 EUR namiesto 62,12 EUR a ušetriť tak až 6,22 EUR!!!
A navyše prvých šesť z Vás, ktorí si tento výber zakúpite, získa darček v podobe svetového šampióna z prestížnej výstavy v Ljubljane, Rizling rýnsky 2002!! Je to ich prvé veľké medzinárodné ocenenie a odvtedy ich vína zbierajú jednu medailu za druhou nie len na domácich výstavách :-)

Vo výbere Best of... Chateau Modra ochutnáte:
Zlato-strieborný Rizling vlašský 2009, neskorý zber, vyrobený metódou sur lie, čo znamená, že jeho vyvážená, zamatová chuť vlašských orieškov a sušených marhúľ je výsledkom ležania na vlastných kvasniciach. S jeho piatimi oceneniami ho nájdete aj medzi 100 najlepšími slovenských vínami za rok 2010!
Tri zlaté, z Vitis Aurea Modra, z výstavy Vinum Superbum a z Bojníc a dve strieborné medaily má aj Tramín červený 2009, výber z hrozna, a okrem toho má krásnu a výraznú vôňu ruží s jemnou pikantnou chuťou.
K bielym vínam v tomto výbere sme pridali aj tiež medailové Chardonnay 2009, výber z hrozna, ovocné a korenisté zároveň. V Kanade si vybojovalo zlato a na prestížnej výstave Chardonnay du Monde vo Francúzsku výborné striebro!
Červené vína zastupuje barikový Cabernet Sauvignon 2008 s chuťou lesného ovocia a štipkou vanilky a s piatimi medailami na konte, medzi nimi aj zlato z Vínnych trhov v Pezinku.
Dopĺňa ho, ako inak, tiež medailový (má ich 5) Alibernet 2009, neskorý zber. V jeho plnej hutnej chuti nájdete višne a náznak horkej čokolády a medzi jeho oceneniami aj striebro z Valtíc. Hľadať ho môžete tiež medzi 100 najlepšími slovenskými vínami za rok 2010.
A keďže vinárstvo Chateau Modra sa venuje (okrem tradičných odrôd) aj novovyšľachteným odrodám ako sú Dunaj a Hron, tak v tomto výbere preto nájdete aj ich Nitru 2008 s plnou chuťou čiernych ríbezlí s griotkovým podtónom. Zlatom ho ocenili na výstave v Prešove, verím, že si získa aj Vás.

Krabicu plnú medailí v podaní šiestich vín zo Chateau Modra si nemôžete nezamilovať, veď kto z Vás by nemal rád zlato v pohári, ktoré Vám vyčarí úsmev na tvári? :-) K všetkým ich vínkam sa dostanete ľahko tu: www.vino-klub.sk/chateau-modra

No comments:

Post a Comment