Wednesday, July 21, 2010

VÍNO-DŇA: Frankovka modrá rosé 2009 / PD Mojmírovce


Pred pár dňami sme uviedli našu novú kolekciu Národný salón vín 2010. Keďže v salóne je 100 naj vín a do našej krabice sa zmestí len 6, museli sme starostlivo vybrať. Snažili sme sa :-) Okrem iných vynikajúcich vín sme do tohto výberu zaradili aj ružového šampióna zo Salónu – Cabernet Sauvignon z Mojmíroviec.

Tejto zostave vín sme sa tešili naozaj len pár dní, pretože ružový šampión je vypredaný! Netešíme sa, lebo mnohí z Vás ho teda nemôžu v našej kolekcii Národný salón vín 2010 už ochutnať, ale teší nás to, pretože to znamená, že zase mnohí z Vás ho ochutnali a preto je fuč :-)

Kolekciu Národný salón vín 2010 sme teda museli upraviť. Šampióna vystriedalo iné roséčko, ale z toho istého vinárstva a nie menej dobré!

Frankovka modrá rosé z Mojmíroviec. Aj do nej vkladáme svoje nádeje. S krásnou lososovou farbou a sviežou malinovou chuťou má tiež vysoký potenciál. Svoje čestné miesto v salóne si zaslúži a tiež aj zlatú medailu z Vinum Tirnavia. Svieže, ovocné a jemné roséčko je táto Frankovka.

Na leto ako stvorené pitie, tak na zdravie!

No comments:

Post a Comment