Tuesday, March 23, 2010
VÍNO-DŇA: Veltlínske zelené 2007, výber z hrozna, sur lie / Karpatská perla
Kvasnicami okrášlené Veltlínske zelené z Karpatskej perly Vám bude určite dobrým spoločníkom pri zdobení Veľkonočných kraslíc.
S plnou korenisto-mandľovou vôňou a harmonickou chuťou si ho zamilujete. K tomu všetkému zopár mesiacov ležalo na vlastných kvasniciach (táto metóda sa nazýva sur lie) a tým získalo výnimočnú a harmonickú chuť.
Síce už nie je najmladšie, ale to vôbec nevadí, práveže dlhšie ležanie vo fľaši mu dodalo harmóniu a plnosť v chuti aj tele. Je to skutočne krásne pitie, a inak ako „vlastným“ ochutnaním si to neoveríte :-)
Nájdete ho aj v našej Veľkonočnej kolekcii! Na zdravie.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment