Monday, July 11, 2011

Užite si Ružové leto, bez ružových okuliarov

Milí naši vínni priatelia,

dlhodobá predpoveď počasia sľubuje pekné, slnečné a hlavne horúce letné dni, aj keď s ojedinelými búrkami. S počasím nevybabreme, ale veď také osvieženie v podobe dažďa príde v malých dávkach vhod, nie?

A okrem toho, Vám ponúkame osvieženie navyše, v podobe šiestich výborných ružových vín!

Kolekcia RUŽOVÉ LETO za letnú cenu 44,90 EUR namiesto 49 EUR!!!

Krabica Ružové leto je naplnená tými najlepšími, najsviežejšími ovocnými roséčkami, nielen od našich slovenských vinárov, ale aj tých zahraničných :-)

Nechýba tu Vaše obľúbené Fragolino, talianske, jemne perlivé víno s odrody Sangiovese, ktorého druhotné kvasenie prešlo na skutočných jahodách. A tí, ktorí tento jahodový skvost ešte nepoznáte, verte, že je to skutočne mňamka :-) Treba ochutnať.

V krabici Ružové leto nájdete ďalších päť rúžoviek rôznych odrôd. Takže spokojne si zložte ružové okuliare a nalejte si:

- čaká na Vás ružový Cabernet Sauvignon 2010 zo Chateau Modra, pýšiaci sa striebrom z prestížnej maďarskej výstavy VinAgora
- Merlau Rouge 2010 je jednoducho rosé z Merlotu od pána Janouška, s chuťou zrelých sladkých jahôd a s jednou zlatou medailou z Vínnych trhov v Pezinku a ďalších dvoch strieborných.
- pre milovníkov odrody Svätovavrinecké máme rosé 2010 z Kapratskej perly s kvetinovou vôňou a chuťou malín a višní. Svieže a jemné zároveň.
- PINK 2009 je moravské rosé z odrody Zweigeltrebe, s jemnou vôňou a chuťou zrelých čerešní.

Leto je v rozbehu, no náš výber Ružové leto uzatvára čílske rosé La Minga Rosé 2009, zamilujete si jeho vyváženú chuť záhradného ovocia s príjemnou minerálnou dochuťou.

Do zásoby...
Na doplnenie Vašich letných zásob máme výber GRIL PÁRTY, doplní Vaše dobroty na grile, hostia sa budú určite zalizovať :-)
Nemali by ste si nechať ujsť ani výber Naše vínne novinky 2010, nájdete v ňom vínka nového ročníka, ak ste sa k nim ešte nedostali, máte možnosť.
Pre milovníkov bielych, sviežich a voňavých muškátov, máme MuškátoVÝkvet, obdarujte ním niekoho blízkeho, alebo si ho užite sami.

Pozývame Vás tiež na výlet, netreba nikam chodiť, vyložte si nohy a vydajte sa s nami na Potulky Moravou, zážitky máte isté! :-)

Vašu krabicu vín, si môžete však zostaviť aj sami, jednoducho na VÍNO-SAMI. Nájdete tu všetky vínka z našej ponuky.

No comments:

Post a Comment